Beste patienten, 


Van harte welkom op website van huisartsenhuis10 - rubriek : nieuws. 


Sinds 2023 is Annelies, verpleegster, werkzaam in huisartsenhuis10. Online  kan u een afspraak maken bij Annelies voor een pre-operatief onderzoek met EKG, het uitspuiten van oren, verwijderen van hechtingen, vaccinaties, bevriezen van wratjes, aderlating en eveneens voor een labo, maar  ENKEL met aanvraagformulier van uw huisarts of specialist. Indien u geen labo-aanvraag bezit, maakt u een gewone afspraak bij uw huisarts. Annelies verricht medische handelingen onder supervisie van de artsen van huisartsenhuis10.



Huisarts in opleiding  - academiejaar 2023-2024 :

Dr Benoit Van Hulle. We heten hem van harte welkom !

We danken daarnaast Dr Renske De Malsche voor haar gedreven inzet tijdens haar opleiding in onze praktijk 2022-2023. We wensen haar veel succes in haar verdere carrière bij haar familie.


Dr Margot Van Den Biesen heeft beslist na haar zwangerschapsverlof van haar tweede kindje te stoppen met werken in huisartsenhuis10, zodat ze meer tijd heeft voor haarzelf en haar gezin. 
We danken haar voor haar geleverde inzet in de praktijk van 2018 tem 2023. Uw GMD (globaal medisch dossier) zal bij een volgend consult automatisch overgezet worden naar een huisarts uit onze praktijk, zodat uw verhoogde terugbetaling van  uw mutualiteit correct blijft verlopen en eveneens uw gegevens in uw dossier verder goed gecentraliseerd blijven zodat we uw gezondheid verder correct kunnen opvolgen. 


Dr Levi Van Hootegem, reeds halftijds werkzaam in onze praktijk sinds eind 2022, is op heden bijna dagelijks aanwezig in de praktijk. 



Om de kwaliteit en continuïteit van medische zorg voor onze ingeschreven patiënten te waarborgen, hebben we besloten om voorlopig geen nieuwe patiënten meer aan te nemen. Dit betekent dat we ons momenteel uitsluitend zullen richten op het verlenen van de best mogelijke zorg aan de patiënten die al bij onze praktijk zijn ingeschreven.


We willen graag ons uiterste best doen om elke patiënt de nodige aandacht en zorg te geven die ze verdienen. Hierdoor hebben we momenteel beperkte capaciteit voor nieuwe inschrijvingen, met uitzondering van nieuwe gezinsleden van onze reeds ingeschreven patiënten indien wonende te Wachtebeke of Sint-Kruis-Winkel. Voor al onze huidige ingeschreven patiënten verandert er niets. Uw gezondheid blijft onze prioriteit en we blijven toegewijd aan uw welzijn. In het kader van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in de gemeente vangen we ook acute problemen op van patiënten wonende in Wachtebeke dit enkel in het verlof van de collega-huisartsen van Wachtebeke. 

We willen u bedanken voor uw begrip.


Als u vragen heeft of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te ondersteunen en te begeleiden in uw gezondheid.



Van harte,


Dr. Susan Thomaes, Dr. Veerle Bruggeman,  Dr. Levi Van Hootegem, Dr. Ellen Veeckman,  Dr. Benoit Van Hulle , Annelies, Vera en Sabine en de paramedici Hannah, Nele, Tine en Chloe. 



Meer informatie op de website van Domus Medica.