Huisartsenhuis10


We willen een groepspraktijk van huisartsen zijn die samenwerken om zorg te dragen voor de gezondheid van u en uw gezin. We proberen op een wetenschappelijk verantwoorde manier aan goede huisartsengeneeskunde te doen. Wij vinden het een uitdaging niet alleen oog te hebben voor je ziektetoestand, maar willen je bijstaan in het verbeteren van je gezondheid in zijn geheel, met al zijn lichamelijke, geestelijke en sociale facetten.


Het is daarom voor ons belangrijk om zo goed mogelijk te communiceren over ziekte en gezondheid. Samenwerking is de hoeksteen van ons beleid. 

Afspraken bij je eigen huisarts kan je online maken via de oranje balk hierboven of telefonisch op 09 342 85 25 tussen 8 en 11 uur in voormiddag en tussen 15 en 19 uur.

" If you chose the doctor, we chose the time. If you chose the time, we chose the doctor. " Elke dag kan je terecht op de vrije raadplegingen bij minimum één van de artsen ! Elke middag worden de patiëntencontacten onderling tussen de artsen besproken, dit om de patiënten nog beter te begeleiden. Elk contact met een arts wordt dus bekeken door meerdere artsen, wat zorgt voor nog betere kwaliteit van zorgen. 

Voor meer info klik op 'info raadplegingen' hierboven.


Tevens werkt HuisartsenHuis10 mee aan de opleiding van jonge artsen. Door met meerdere artsen samen te werken, krijgen we de mogelijkheid om de snel evoluerende geneeskundige wetenschap op de voet te volgen. Door een betere organisatie van de praktijk krijgt elke arts wat meer tijd om bijscholingen te volgen. Zo kunnen we je een betere kwaliteit van zorgen en een betere dienstverlening geven. Daarnaast heeft ook iedere arts meer mogelijkheden om een eigen familiaal en sociaal leven te leiden .Paramedici in huisartsenhuis10 :


Psycholoog Hannah Dejonghe  0498 60 96 60 (voor kind, gezin en volwassenen)

Psycholoog Nele Raman  0468 48 22 56 (voor kinderen en jongeren)

Diëtiste Jana Camphens  0468 04 41 84 (www.dietistejanacamphens.com)                             Artsenpraktijk Dr. Bruggeman Veerle  en Dr. Thomaes Susan Huisarts