HuisartsenHuis10          Meersstraat 10          9185 Wachtebeke          09 342 85 25                      www.huisartsenhuis10.beWerken in centrum van Wachtebeke :


Voorlopig is het dorp van Wachtebeke gewoon bereikbaar en dus ook de praktijk. Werken starten in april 2021 aan de Moervaart en thv Moervaartheem.

In juni-juli 2021 zal er volop gewerkt worden in de Meersstraat. Voetgangers zullen steeds doorgang hebben (en fietsers met fiets aan de hand). In augustus is het kruispunt Dorp-Meersstraat aan de beurt. Onze praktijk is dan bereikbaar via Godshuisstraat - met parking aan KSA/CHIRO/Bazaarke/serviceflats.

Meer info " eb.reekrevnegew@lvo.raabkiereb "


Parking praktijk :


Via de Meersstraat: de oprit is links van de woning; de ingang voor patiënten en parking bevinden zich achteraan de woning. De uitrit is rechts van de woning. Op onze parking is er dus éénrichtingsverkeer.


Via de Godshuisstraat: via inrit kinderopvang/speelplein/Ksa/Chiro/serviceflats is onze praktijk eveneens gemakkelijk te bereiken. Hier is er voldoende parking. Via het groene poortje kom je, achteraan, direct aan de ingang van het huisartsenhuis.


Er is een fietsenrek voorzien.
De praktijk is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.