De nadruk van onze praktijk ligt op raadplegingen.


Indien je je kan verplaatsen, verkiezen we in onze praktijkruimte te werken. Alle materiaal en medische gegevens zijn vlotter beschikbaar en het is dus voor ons gemakkelijker werken.

Als patiënt ben je ook eerder geholpen als je naar de raadpleging komt.

Maak je afspraak bij voorkeur online; is dat niet mogelijk kun je ook telefonisch een afspraak maken.    Voor één afspraak voorzien we 15 min.

Sinds de coronacrisis kunnen vrije raadplegingen niet meer doorgaan


Om goede medische zorg te kunnen blijven garanderen aan onze patiënten in onze praktijk, zien we ons genoodzaakt vanaf 15/11/2021 (tijdelijk) een patiëntenstop in te voeren.  Uiteraard kunnen nieuwe gezinsleden van ingeschreven patiënten wel bij ons terecht.

https://www.domusmedica.be/actueel/kan-een-huisarts-een-patientenstop-invoeren
Hoe maak je een afspraak in onze praktijk?


Bij voorkeur onlineklik op bruin/oranje balk hierboven 


Houd de wachttijden bij onze artsen beperkt door het volgende toe te passen :
-- 1 afspraak = 1 persoon dus : 2 personen = 2 afspraken, eventueel tweede persoon altijd mogelijk bij een jonge collega die gelijktijdig beschikbaar is voor de 2e persoon
-- 1 probleem = 1 afspraak dus meerdere problemen vragen een bijkomende raadpleging

Er worden 15 min voorzien per afspraak.


Zijn er geen afspraakmomenten meer online en je wenst toch nog een arts te zien dezelfde dag wegens de ernst van de klachten,  dan kan je steeds telefonisch contact opnemen. 

Wij werken samen, dit betekent dat we niet willen concurreren binnen de praktijk. We doen dit door dagelijks te overleggen en wekelijks uitgebreider de patiënten en hun problemen te evalueren.

Geen van de artsen zal er bezwaar tegen hebben dat u de ene maal de ene dokter raadpleegt, en de andere maal de andere. Integendeel, want op deze wijze kan u persoonlijk contact houden met alle artsen en een vertrouwensrelatie opbouwen met ieder van ons.

Door met meerdere artsen samen te werken, krijgen we de mogelijkheid om de snel evoluerende geneeskundige wetenschap op de voet te volgen. De uitwisseling van kennis is heel verrijkend.

Als u dat wenst, kan u bij uw eigen huisarts terecht. Voel u volkomen vrij om dat te vragen. We kijken graag wat voor u mogelijk is.


Telefonisch op 09 342 85 25.  Het secretariaat is open tussen 8 en 11uur en tussen 15 en 19uur. 


Voor dringende medische hulp kan u steeds worden doorgeschakeld met één van de artsen voor overleg.


Gelieve een mondmasker te dragen tijdens de consultatie bij koorts en verkoudheisklachten

om andere patiënten en de artsen te beschermen
Voor elk advies of medische informatie komt u bij voorkeur op raadpleging.


Telefonische vraag voor een nieuw voorschrift is overbodig. Voor nieuwe voorschriften is een raadpleging noodzakelijk. Er worden voorschriften meegegeven voor verschillende maanden tot een volgende raadpleging noodzakelijk is. Dit om de kwalitieit van zorg te kunnen blijven garanderen.


Via e-mail wordt er geen medische informatie verstrekt, alsook geen afspraak gegeven.


Indien nodig kan u voor korte informatie één van de artsen telefonisch bereiken tijdens de consultaties.          Dit kan tussen 8u en 10u en/of tussen 16u en 19u.

Langdurige telefoongesprekken tijdens de consultaties proberen we te vermijden, gezien dit storend is voor de aanwezige patiënt en dit de wachttijd voor de afspraken doet oplopen.


Stel belangrijke medische zorgen zeker niet uit !